Želite najkvalitetniju negu?

Naša koža je odraz našeg odnosa i ljubavi prema sopstvenom telu.

Od jutra do večeri, naša koza upija sve što nam se dešava, kao i sve negativne spoljašnje faktore iz okolne sredine koji ostavljaju traga u vidu izraženih bora i znakova umora.

Znajući da doba dana i godine utiču na efikasnost svake aktivne supstance koju nanesemo na kožu, naši licencirani kozmetolozi i stručnjaci koriste kozmetiku u skladu sa principima biologije, kako bi se postigla maksimalna usklađenost našeg tela i naše kože sa preparatima koje koristimo.

Pored mnoštva čudesnih preparata na tržištu, naš izbor je jedinstvena, inovativna i glamurozna formulacija francuskog kozmetičkog giganta Biologique Recherche. Oni nam pružaju vrhunsku luksuznu negu lica i tela, preparatima koji ne sadrže parabene, aditive i veštačke mirise, a potiču od pročišćenih hladnih i sirovih sastojaka.

Biologique Recherche ima kompletan i rigorozan pristup nezi i terapiji kože u profesionalnim i kućnim uslovima i nudi vam bogatu paletu proizvoda za kućnu negu, kako biste je na pravilan način održavali zdravom i mladom.

Misija naših licenciranih Biologique Recherche terapeuta je da budu svojevrsni edukatori pravilne i kompletne nege svojim klijentima.

Profesionalni protokol Biologique Recherche podrazumeva sledeće faze:

  • Faza procene
  • Faza pripreme – mleko za čišćenje, losion i maska
  • Faza tretmana – autentični osnovni serum, krema i završni serum

Isti principi se primenjuju i u kućnoj nezi, sa prilagođavanjem individualnim karakteristikama i potrebama svakog klijenta.

Više o samom tretmanu možete pročitati ovde: https://www.celulitekspert.com/biologique-recherche/

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente