Celulit, Mršavljenje,
zatezanje kože i podmlađivanje

Svakom klijentu pristupamo individualno, profesionalano i lično.

Sa nama mršavite brzo i rezultati su trajni

NAŠ EKSPERTSKI TIM

Na čelu tima su
Magdalena Korolija i
Danijela Arbajter

Stojimo ispred i iza tima uspešnih anticelulit procedura, antiaging procedura i fizikalnih procedura

APARATI I OPREMA

Najnovoji tretmani za mršavljenje, celulit, podmlađivanje

Estetske prodecure
i fizikalna terapija

Priznate, bezbedne, efikasne, trajne merode za negu tela

ekspertski tim

Lekari, Visoki strukovni fizioterapeuti, Visoki struikovni estetičari-kozmetičari

Magdalena Korolija Celulit ekspert - Celulit Ekspert - Lider u estetskoj i fizikalnoj terapiji

Magdalena Korolija
dipl. fizioterapeut

Danijela Artbajter Celulit ekspert - Celulit Ekspert - Lider u estetskoj i fizikalnoj terapiji

Danijela Arbajter
dipl. fizioterapeut

U savršenom ambijentu, dizajniranom luksuznom prostoru, na dve atraktivne lokacije u srcu Beograda, uz besprekornu higijenu, najmoćnije i najkvalitetnije medicinske aparate i opremu, stručan, pouzdan, iskusan i ljubazan tim lekara i terapeuta nudi vam najsavremenije, proverene metode, u estetskim procedurama i fizikalnoj terapiji, sa dokazano najboljim trajnim rezultatima.

Garantujemo kvalitet i uspeh

Ne čekajte da se problemi nagomilaju. Reagujte odmah. Vi nam se obratite, a mi ćemo Vas pregledati i naći najbolje rešenje. Što pre, to bolje i brže do cilja.

Opuštena koža i mišići, nagomilane masne naslage i celulit, ne nastaju preko noći, pa ih nije moguće preko noći otkloniti. Imamo rešenja i za nagomilane probleme, s tim što je u tom slučaju potrebno više Vašeg vremena i strpljenja.

Mi trajemo, jer su naši rezultati trajni

Najbolji, bezbedni, najefikasniji, trajni rezultati, u najkraćem roku, uštedeće Vaše vreme i novac. Pametan i siguran izbor. Sa nama dobijate više nego što očekujete.

Naše klinički ispitane i dokazane procedure, u izvedbi iskusnih, pouzdanih, stručnih lekara i terapeuta, na vrhunskoj opremi i svetski priznatim i nagrađivanim medicinskim aparatima, zahtevaju najkraće vreme i najmanji broj tretmana po seriji, za postizanje najboljih, najbržih i trajnih rezultata.

"Ljudsko je telo park u kojem je volja glavni vrtlar."

Viljem Šekspir

Uz naš ekspertski tim i revolucionarne metode,
Vaše obaveze su samo volja i vreme.

Lepo i zdravo telo najvažnije je
onome ko ga nosi.

Mislite da nije moguće zaustaviti vreme?
Dođite da Vas razuverimo.

Besplatan pregled
i konsultacije

Konsultacije u našem centru su besplatne i podrazumevaju telesnu analizu relevantnih parametara vašeg tela, uzimanje kompletne anamneze, kao i definisanje objektivnog statusa kože, mišića, periferne i limfne cirkulacije, vrste i stadijuma celulita, lokalizovane masnoće po regijama, i ostala stanja.

Posvećeni lepoti i zdravlju

Uvodimo vas u jedinstveni PHYSICALEXPERT koncept, građen skoro dve decenije unazad, na želji i težnji osnivača centara da spojem nauke i prirode, zadovolje visoke standarde naših korisnika za sve boljim i bržim rezultatima u oblasti estetske fizikalne medicine. Konstantno tragamo za novim tehnologijama, znanjima i iskustvima, kako bismo utemeljili našu ekspertizu i pomogli vam u rešavanju
estetskih problema.

Zakažite besplatne konsultacije

Magdalena Korolija

dipl. fizioterapeut

Rodjena je 24.02.1981. godine u Zrenjaninu. Završila je srednju medicinsku školu u Zrenjaninu i nakon završene srednje škole upisuje studije Visoke zdravsvtvene škole strukovnih studija u Beogradu.

Još za vreme studija pokazuje interesovanja za fizikalnu medicinu u oblasti estetike i kozmetologije.

Tako je 2002. godine u Parizu postala prvi licencirani fizioterapeut za metodu LPG endermologija. Bio je to početak uvođenja estetike kao grane fizikalne terapije kod nas.

Od tada pa do današnjeg dana stalna edukacija je ono što je sinonim za Magdalenin uspeh.

Danijela Arbajter

dipl. fizioterapeut

Rođena je 17.04.1981. godine u Beogradu. Završila je srednju medicinsku školu u Požarevcu i nakon završene srednje škole upisuje studije Visoke zdravstvene škole strukovinh studija u Beogradu.

Nakon završenih studija se zapošljava u prvom estetskom centru na ovim prostorima. Kako je pokazala odličnu ocenu na diplomskom ispitu, Danijela takođe uspešno savladava tehnike specijalng programa limfne drenaže u primeni kod limfne kongestije, trudnica, lečenja celulita za šta poseduje odgovarajuće licence.

Još na studijama se upoznaje sa Magdalenom Korolijom te one 2008 godine odlučuju da osnuju svoj centar koji je postao stecište svetski priznatih metoda u oblasti estetske kozmetologije, gde svoja znanja moguda obogate kolege iz struke.

Prijava na newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente