Zamislite da oporavite svoje telo od toksina i rešite se napetosti

S vremenom u našem organizmu se skupljaju toksini. Zbog vazduha, kojeg udišemo. Zbog vode, koju pijemo. Zbog pesticida, koje sadrži naša hrana.

S godinama, toksini i teški metali se u našem telu nagomilavaju i mogu da uzrokuju brojne probleme, poput: kožnih bolesti, alergija i astme, depresije, migrene, nadutosti, loše probave, hroničnog umora, raka.

Predlažemo vam da probate Day spa, sedmodnevnu proceduru koja će vam pomoći da se rešite toksina, preporidite telo i revitalizujete duh.

Detoksikacija za sedam dana

Toksikacija organizma se odvija svakodnevno unošenjem hrane digestivnim traktom i disajnim putem, te kroz kožu i sluznice. Detoksikacija organizma u normalnim uslovima obavlja se kroz funkcije pojedinih organa koje su za to zadužene: jetra, bubrezi, pluća i koža.

Poteškoće u detoksikaciji organizma nastaju zbog nekog od mogućih disbalansa ili gubitka unutrašnje ravnoteže (homeostaze). Detoksikacija ima za cilj uravnotežiti funkciju organizma i pospešiti procese čišćenja organizma. Jedan od ključnih načina uspostavljanja ravnoteže organizma je energetski balans. Svaka ćelija, organ i organski sistem u čovečijem telu mora biti energetski uravnotežen (bioenergetsko polje). Disbalans u energiji pojedinih ćelija dovodi do njihovog nepravilnog funkcionisanja i one ne obavljaju svoju fiziološku funkciju korišćenja hranjivih materija i eliminaciju nekorisnih (štetnih) produkata metabolizma. Stoga se za normalizaciju električnih potencijala, odnosno postizanja uravnoteženosti rada ćelije, tkiva i organa preporučuje “Detoksikacija za 7 dana” Detoksikacija za 7 dana podrazumeva dolazak klijenta u naš centar na konsultativni pregled, pri čemu se planira način ishrane i upoznaje sa procedurom odnosno vrstom tretmana koja će se sprovoditi u toku sedmodnevne detoksikacije.

  • I dan: konsultacija, pravljenje dnevnika ishrane, detoksikacija Balneo terapijom, manuelna limfna drenaža i seansa pasivne gimnastike.
  • II dan: Detox body wrap, refleksoterapija stopala.
  • III dan: masaža celog tela detox uljima i seansa pasivne gimnastike.
  • IV dan: detoksikacija Balneo terapijom, dubinsko čišćenje lica i spa tretman lica.
  • V dan: manuelna limfna drenaža, seansa pasivne gimnastike i spa celog tela.
  • VI dan: masaža vulkanskim kamenjem i spa celog tela.
  • VII dan: refleksoterapija stopala i šaka sa pilingom i masažom.
  • Završni pregled.

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente