Njena transformacija će vas inspirisati, a za sve je „kriv“ VANQUISH

Vanquish je revolucionarna neinvazivna metoda za mršavljenje, poznata i kao bezkontaktna liposukcija. Ova procedura prva u svetu koristi široko polje selektivne radio frekfencije u cilju mršavljenja i eliminacije masnih naslaga bez ikakvog kontakta sa pacijentom! 

VANQUISH će vam pomoći da se bez ikakve muke, oslobodite masnih naslaga i sala na stomaku i drugim problematičnim regijama. Heder je takođe jedna od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika ove metode mršavljenja. Ona je profesionalni sportista i bavi se bodibildingom dugi niz godina, međutim, iako naporno trenira svesna je da genetika čak i u njenom slučaju igra veliku ulogu.

Trudila sam se da se hranim zdravo, ali ipak nisam dobijala rezultate koje sam želela. Pre nego što sam probala VANQUISH imala sam veliki problem sa stomakom koji nikako nisam uspevala da zategnem. Imala sam i celulit po njemu i ne mogu da kažem da nisam bila frustrirana zbog toga. Uglavnom sam nosila [iroku odeću i nisam smela da se usudim da obučem usku haljinu. VANQUISH mi je pomogao da izgradim samopouzdanje, ali i da počnem da živim zdravim životnim stilom – ispričala je Heder pononsna na svoju transformaciju.  

https://youtube.com/watch?v=0D2lWRbGPuI%C2%A0

Svakodnevno nam dolaze klijenti koji ili nemaju kada da vežbaju ili vežbaju redovno i pokušavaju sa raznim dijetama ali jednostavno se ne mogu otarasiti masnih naslaga na stomaku. Ovo nije Vaša krivica jer je ovo najproblematičnija regija na telu!!! Cellulite Expert sada ima brzo i lako rešenje za to – Vanquish potpuno uklanja masne naslage na stomačnoj regiji bez ikakvog kontakta sa Vama.

Za detalje o Vanquishu, trenutnim popustima i cenama, pošaljite poruku ili pozovite 011 / 240 45 45

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente