Ne možete da smršate

Većina nas žena se u određenom periodu života, raznim situacijama i specifičnim godinama bori sa viškom kilograma, kada nam je najveća želja da se rešimo tih kilograma i ponovo osećamo lepo i poletno.

Da bi naše telo izgledalo lepo, zdravo i čilo, treba ga dovesti u stanje koje je najfunkcionalnije za te potrebe. Kako bismo u tome uspeli, trudimo se da dostignemo onu našu viziju kako bi ono trebalo da izgleda. Plan terapije za mršavljenje i preoblikovanje tela zasnivamo na individualnim karakteristikama tela svakog našeg korisnika, a u skladu sa njegovim željama i ciljevima.

Najčešća pitanja koja dobijamo u našoj višedecenijskoj praksi, tiču se naravno brzog mršavljenja. Našom misijom u radu, smatramo prvenstveno razbijanje zabluda vezanih za proces mršavljenja:

 • Izbaci ugljene-hidrate
 • Jedi jednom dnevno
 • Ne jedi posle 18h
 • Pij vodu od krastavca 7 dana

a, zatim i vođenje kroz proces, na psihološki zdrav način ka estetskom uspehu.

Svakoga dana vredno radimo sa klijentom na razumevanju izazova i faktora koji su doveli do gojaznosti, na bazi naučno potkrepljenih činjenica i principa.

Korisnike naših usluga edukujemo kako izgleda proces zdravog mršavljenja i pravimo otklon od uobičajenih zabluda o agresivnim i brzim dijetama.

Rad na sebi iziskuje strpljenje i mudrost, pa tako i u procesu mršavljenja.

Naši stručnjaci će vam pojasniti da je izgladnjivanje i mučenje organizma pogrešan način dostizanja željene figure, jer se na taj način telo uči samo tome kako da se spremi za neko sledeće gladovanje i kako da skladišti nove rezerve u već postojeće masne depoe.

Pored znanja o najzdravijim načinima mršavljenja, osnovni alat našeg rada su najsavremenije metode iz fizikalne medicine za rešavanje celulita i onih masnih naslaga koje odolevaju dijeti i vežbanju, kao što su jahaće pantalone, stomak, leđa i ruke.

Izdvajamo nekoliko procedura, VAŠIH SAVEZNIKA U PROCESU ZDRAVOG MRŠAVLJENJA.

 1. LPG Endermologie – za potrebe mršavljenja i preoblikovanja tela, kod metaboličkog i limfnog zastoja. Intenzivan, ali vrlo prijatan tretman koji će pokrenuti celo telo i smanjiti osećaj tromosti.
  ‘’Mogla bih sad da poletim” – rečenica je koju najčešće čujemo od naših vernih, ali i novih korisnika nakon odrađenog tretmana
  ovom metodom.
 2. BTL VANQUISH – eliminacija velikih površina nakupljenih masnoća, bez kontakta sa kožom, tzv. Beskontaktna liposukcija. Pomoći će vam da se oslobodite onih upornih jahaćih pantalona i donjeg stomaka, koji su tu prisutni i kada smršamo.
 3. BTL Exilis Elite – kombinacija radiofrekventnih talasa, ultrazvuka i hlađenja za dubinsko topljenje masnoće i površinsko zatezanje. Inteligentan aparat koji dubimu svog delovanja prilagođava dubini vašeg masnog tkiva, dok istovremeno sprečava pojavu strija usled gubljenja masnoće.

Prijava na newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente