Ne možete da smršate

Većina nas žena se u određenom periodu života, raznim situacijama i specifičnim godinama bori sa viškom kilograma, kada nam je najveća želja da se rešimo tih kilograma i ponovo osećamo lepo i poletno.

Da bi naše telo izgledalo lepo, zdravo i čilo, treba ga dovesti u stanje koje je najfunkcionalnije za te potrebe. Kako bismo u tome uspeli, trudimo se da dostignemo onu našu viziju kako bi ono trebalo da izgleda. Plan terapije za mršavljenje i preoblikovanje tela zasnivamo na individualnim karakteristikama tela svakog našeg korisnika, a u skladu sa njegovim željama i ciljevima.

Najčešća pitanja koja dobijamo u našoj višedecenijskoj praksi, tiču se naravno brzog mršavljenja. Našom misijom u radu, smatramo prvenstveno razbijanje zabluda vezanih za proces mršavljenja:

 • Izbaci ugljene-hidrate
 • Jedi jednom dnevno
 • Ne jedi posle 18h
 • Pij vodu od krastavca 7 dana

a, zatim i vođenje kroz proces, na psihološki zdrav način ka estetskom uspehu.

Svakoga dana vredno radimo sa klijentom na razumevanju izazova i faktora koji su doveli do gojaznosti, na bazi naučno potkrepljenih činjenica i principa.

Korisnike naših usluga edukujemo kako izgleda proces zdravog mršavljenja i pravimo otklon od uobičajenih zabluda o agresivnim i brzim dijetama.

Rad na sebi iziskuje strpljenje i mudrost, pa tako i u procesu mršavljenja.

Naši stručnjaci će vam pojasniti da je izgladnjivanje i mučenje organizma pogrešan način dostizanja željene figure, jer se na taj način telo uči samo tome kako da se spremi za neko sledeće gladovanje i kako da skladišti nove rezerve u već postojeće masne depoe.

Pored znanja o najzdravijim načinima mršavljenja, osnovni alat našeg rada su najsavremenije metode iz fizikalne medicine za rešavanje celulita i onih masnih naslaga koje odolevaju dijeti i vežbanju, kao što su jahaće pantalone, stomak, leđa i ruke.

Izdvajamo nekoliko procedura, VAŠIH SAVEZNIKA U PROCESU ZDRAVOG MRŠAVLJENJA.

 1. LPG Endermologie – za potrebe mršavljenja i preoblikovanja tela, kod metaboličkog i limfnog zastoja. Intenzivan, ali vrlo prijatan tretman koji će pokrenuti celo telo i smanjiti osećaj tromosti.
  ‘’Mogla bih sad da poletim” – rečenica je koju najčešće čujemo od naših vernih, ali i novih korisnika nakon odrađenog tretmana
  ovom metodom.
 2. BTL VANQUISH – eliminacija velikih površina nakupljenih masnoća, bez kontakta sa kožom, tzv. Beskontaktna liposukcija. Pomoći će vam da se oslobodite onih upornih jahaćih pantalona i donjeg stomaka, koji su tu prisutni i kada smršamo.
 3. BTL Exilis Elite – kombinacija radiofrekventnih talasa, ultrazvuka i hlađenja za dubinsko topljenje masnoće i površinsko zatezanje. Inteligentan aparat koji dubimu svog delovanja prilagođava dubini vašeg masnog tkiva, dok istovremeno sprečava pojavu strija usled gubljenja masnoće.

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente