MEZOTERAPIJA, tretman večne mladosti: Evo kako da i vaša koža izgleda lepše i zdravije

Mnogi će se složiti da Francuskinje važe za najnegovanije žene sveta. Osim što paze na ishranu, polažu na stil i vrlo inteligentno planiraju život, već 60 godina koriste mezoterapiju u službi lepote.

  Čuveni francuski doktor Mišel Pistor uveo je ovaj metod pre skoro 60 godina, da bi ga danas zvanično priznao Medicinski fakultet u Francuskoj. U ovoj zemlji se prema nekim podacima ovim metodom dnevno tretira oko 60.000 pacijenata. Mezoterapija je savremena nehirurška metoda unošenja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u srednji sloj kože tj. mezoderm – po čemu je i dobila ime MEZOTERAPIJA. Vrste supstanci određujemo po strogo utvrđenim pravilima, u zavisnosti od regije i vrste problema koji treba da tretiramo, stanja kože i efekta koji želimo da postignemo. 

Efekti mezoterapije su vidljivi već nakon prvog tretmana, koža je podmalđena, sjajnija i lepša. Broj tretmana zavisi od stanja kože, godina starosti, načina života, ishrane i od toga koliko često klijent posećuje svog kozmetičara, jer je mezoterapiju najbolje kombinovati sa drugim kozmetičkim procedurama. Ne treba zaboraviti da je nakon mezoterapijskih koktela za lice potrebno imati i optimalne preparate za produženu kućnu negu u vidu specijalnog hijaluronskog gela Gel može se koristiti uveče i ujutro samostalno ili u kombinaciji sa kremama koje inače koristimo. 

Sa mezoterapijom lica bi trebalo početi od 25. godine, jer se tada već primećuju prve promene i znaci starenja. Posle mezoterapije lica ne bi trebalo da se vidi nijedna tačkica, niti modrica, ponekad samo blago crvenilo kod veoma osetljive kože. Ono što je važno pomenuti je to da prilikom ove terapije nema nikakvog osećaja bola. Veoma je važno da odaberete stručna lica koja će vas uraditi tretman mezoterapije kako ne biste imali neprijatna iskustva, te dobili najefektnije rezultate.

Cellulite Expert već godinama važi za  jedan od najboljih centara koji sprovodi brojne estetske tretmane pri čemu koristi najkvalitetniju tehnologiju kao i proizvode.

Dnevno.rs

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente