Kako vam masaža može vratiti mladost i osvežiti duh

Masaža je verovatno najstariji oblik lečenja jer se, prema pisanim tragovima, primenjivala u svim vremenima i narodima. Recimo, doslovno preveden, kineski izraz za masažu glasio bi „pritiskaj i trljaj“, što upravo opisuje glavne tehnike: pritisak na duboko tkivo, zatim plitko površno trljanje, sve to naizmenično.

Duboki pritisak stimuliše ključne tačke i omogućava lakši protok limfe. Masaža stoga donosi izuzetnu dobrobit jer stimuliše unutrašnje kretanje, odnosno što slobodniji protok limfi i drugim telesnim tečnostima, rasteže tetive, održava zglobove gipkima… OSNOVA MASAŽE Kroz telo prolaze takozvani meridijani ili kanali kroz koje protiče životna energija či. Bolest predstavlja poremećaj ili blokadu toka energije. Stimulacijom akupresurnih tačaka celog tela i stimulacijom tih energetskih kanala (12 meridijana), istezanjem i zatezanjem ekstremiteta, doprinosi se otklanjanju energetskih blokada, a time i ublažavanje simptoma bolesti.

EFEKTI MASAŽE Otklanja bol i napetost zglobova i ispravlja držanje, otklanja bol i napetost mišića, pospešuje protok kiseonika u tkivo, poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok, poboljšava elastičnost i regeneraciju kože, usporava i produbljuje disanje, podstiče probavu, ubrzava metabolizam, deluje na unutrašnje organe, pojačava snagu i seksualnu energiju. Predlažemo vam da odvojite jedan dan u nedelji kako biste se posvetili isključivo sebi. Dan počnite laganim tempom, biljnim čajem i meditacijom, a onda svratite do Cellulite Experta kako biste sebi priuštili masažu kakvu zaslužujete. Nudimo veliki broj različitih estetskih tretmana i gotovo je nemoguće da ne pronađete onaj koji bi bio idealan za vas. Da li ste već čuli za happy četvrtak

Vaš Cellulite Expert & Anti Aging Center svakog četvrtka u oktobru poklanja vam fantastične popuste od 10%, 20% i 30% na vaše omiljene beauty tretmane. Dozvolite sebi da budete ženstvene...četvrtak je vaš dan!

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente