Dijeta? Zaboravite na to, Alisa je na OVAJ NAČIN došla do linije svojih snova!

Dijeta obično ne pomaže na duže staze, a kilogrami se u velikom broju slučajeva vrate u većem broju. Vi postajete razočarani, nezadovoljni i gubite svaku nadu da ćete vratiti liniju kakvu ste imali nekada. Za svaku promenu je potrebna motivacija, jaka volja, istrajnost i rezultat neće izostati.

 Godinu dana nakon što je srela svog muža Alisa Lask se vidno ugojila, zahvaljujući brzoj hrani i načinu života koji je vodila i odlučila je da promeni stvari. U toj fazi života imala je 90 kilograma.“Znate onaj osećaj kada šetate tržnim centrom i dođe vam da plačete od silnog nezadovoljstva svojim izgledom,” priseća se Alisa koja je trebalo da se venča u tom periodu. “To mi je bila glavna motivacija, želela sam da na svojoj svadbi izgledam lepo”, izjavila je Alis.Počela je da menja način ishrane i uvela je još nešto u svoju dijetu. Ona je pila 4,5 litara vode dnevno i vežbala 4-5 dana u nedelji. Najteže joj je bilo da se uklopi u novi stil života. Odbijala je razne događaje na kojima se služila hrana, kako ne bi pala u iskušenje da ponovo počne da jede više nego što joj je potrebno. 

 Možda to drugi nisu razumeli, ali ona je svoj cilj postavila na prvo mesto i nije odustajala. Alisa danas ima 65 kilograma i nije prestala da vežba i da se hrani zdravo. Nakon svega, sada je pitaju za savet kada je mršavljenje u pitanju. Ona im je poručila da počnu da piju vodu, više nego obično, da broje kalorije i da vežbaju 3-4 dana u nedelji. Kada imate cilj kome stremite sve postaje mnogo lakše na putu ka ostvarenju. Svako ima svoj način na koji dolazi do cilja, kod nekih ekspresne i mukotrpne dijete zaista uspevaju, ali nisu dugoročno uspešne. Drugi, se ipak odlučuju na zdraviji način mršavljenja. Trening, aktivan život sa puno fizičke aktivnosti, zdrava izbalansirana ishrana deluju kao sjajan metod, ali šta je sa nama koji nemamo vremena da se posvetimo sebi u toj meri u kojoj je neophodno da bismo brzo došli do rezultata? 

 Srećom postoje zaista efikasni tretmani kao što je VANQUISH, koji revolucinarnom metodom pomaže da skinemo suvišne kilograme brzo i što je najvažnije efikasno! Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija, a višak se metabolički eliminiše iz organizma.  Bezbolan je, ne zahteva anesteziju, a vi se vraćate svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Takođe ćete i prve rezultate videti već tada i možete izgubiti čak 3 do 8cm već posle prvog tretmana i do 2kg u težini.

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente