Dijeta koja ni kod koga NIJE OMANULA! Zdrav način da skinete i do 5 kg za 7 dana

Jesen, hladno i kišovito vreme često nas primora da iako su po prirodi aktivni, više vremena provodimo kod kuće, ali i više jedemo. Možda spadate u one koji su već dobili po koji kilogram više ili se već neko vreme „borite“ sa masnim naslagama oko kukova, butina i stomaka? 

 Dijeta ne mora uvek da bude loša, pogotovo ako uključuje zdrave namirnice. Kupus čorba iliti kupus dijeta poznata je po svojoj efikasnosti i još ni kod koga nije omanula. Kupus dijeta je jedna od najpopularnijih dijeta na našim prostorima (a i šire). Karakteriše je jednostavnost u pripremi i efikasnost u rezultatima. U većini slučajeva organizam dobro reaguje čak i ako se ova dijeta sprovodi par dana i tada možemo da govorimo da se radi o blagom čišćenju organizma. Kupus dijeta recept Skuvati supu od sledećeg povrća:

  • 5 velikih glavica luka
  • 2 zelene paprike
  • 1 ili 2 konzerve celog paradajza (ili 1 – 2 veća sveža paradajza ili 2 dl kuvanog paradajza – domaćeg ili kupovnog)
  • svežanj celera
  • 1 srednja šargarepa
  • velika glavica kupusa (slatkog, svežeg)
  • po 1 kašika sledećih žitarica i mahunarki: sočivo, pšenica, ječam i suvi grašak
  • Posoliti, pobiberiti, staviti peršun i po želji može i ljute papričice. Zaliti vodom da ogrezne i kuvati dok povrće ne omekša.

 Način upotrebe Ova supa se može jesti kad god osećate glad i koliko god želite. Neki pobornici dijete sa kupus supom kažu: ŠTO VIŠE JEDEŠ VIŠE ĆEŠ DA SMRŠAŠ. Minimum jednom dnevno je konzumirate.

https://www.instagram.com/p/BbHGkRzjOqy/embed/captioned/?cr=1&v=7&wp=658&rd=http%3A%2F%2Fwww.celulitekspert.com&rp=%2Fzanimljivosti%2Fdijeta-koja-ni-kod-koga-nije-omanula-zdrav-nacin-da-skinete-5-kg-za-7-dana#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A418.89999997615814%7D 

A ukoliko želite da eksresno ubrzate proces mršavljenja, možda nije loše da probate VANQUISH, beskontaktnu liposukciju koja topi masne naslage upravo sa onih mesta sa kojih želite. Tretman je bezbolan, traje 30 minuta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.  

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente