Brzo mršavljenje i jedan trik koji vodi do toga. Da li ste probali?

Brzo mršavljenje zvuči kao sjajna ideja ukoliko nam je potrebno da uđemo u haljinu broj manju za neku posebnu priliku. Predlažemo vam četiri trika koja će vam pomoći da dođete do savršene linije. 

Kafa Kafa se uobičajeno smatra dozom energije koju nam je priroda poklonila, a to se svakako odnosi i na vežbanje. Ispijanje dve do tri šoljice kafe dnevno podstaknuće da vežbate duže i napornije, a samim tim i da sagorite više kalorija, prenosi Women’s Health Magazine. Ako vas zanimaju konkretne brojke, studija objavljena u magazinu Journal of Sports Medicine navodi da će kafa pojačati učinak treninga i do 20%. Vredi napomenuti da se ovo odnosi na crnu nezaslađenu kavu, budući da će dodavanje šlaga, mleka i šećera umanjiti benefite. 

Vanquish Ovaj revolucionarni tretman postao je hit u svetu i potpuno zamenio liposukciju. Prednost vanquish tretmana u odnosu na invazivne metode je upravo u tome što nije invazivan, ne ostavlja tragove, crvenila, ožiljke, nema rezova, nema bola, nema anestezije, nije neprijatan. Naprotiv, kada dođete na vanquish tretman vaše je samo da se opustite i prepustite se vanquish magiji. Ova neinvazivna procedura za brzo mršavljenje prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga. Predeo stomaka tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije i dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva te deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana i do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija, a višak se metabolički eliminiše iz organizma. 

 Pored stomačne regije, pomoću VANQUISH FLEX aplikatora moguće je efikasno smanjiti obim i butina, koji ciljano topi masne naslage, a rezultati nakon prvog tretmana pokazuju smanjenje čak 2-4 cm u obimu, dok vaše noge postaju znatno čvršće. Voda Zameni limun šakom leda: hladna pića podstiču telo da troši više energije u pokušaju da zadrži idealnu telesnu temperaturu. Ispijanje litru i po hladne vode dnevno pomoći će vam da sagorite dodatnih 100 kalorija, tvrdi nutricionistica Mitzi Dulan. Zeleni čaj Zeleni čaj pomaže u sagorevanju kalorija, a pritom ih on sam ne sadrži. Analize su pokazale da ispijanje 4 šolje nezaslađenog zelenog čaja dnevno može dovesti do dodatnog gubitka od 3 kilograma u toku 2 meseca. Konzumirajte sveže pripremljeni zeleni čaj i uvek radije biraj čaj od celih biljaka od onog u filter kesicama. Zeleni čaj koji možete kupiti u supermarketima pun je šećera i aditiva stoga ga ne treba izjednačavati s onim pripremljenim kod kuće. 

 Brzo mršavljenje nije samo iluzija, zaista jeste moguće i sa trajnim rezultatima.

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente