Probala je VANQUISH i sada svima želi da ispriča svoje iskustvo

VANQUISH predstavlja neinvazivnu proceduru za brzo mršavljenje koja prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga, bez kontakta. Ova metoda nije bez razloga postala hit u svetu, ali i kod nas.

Ne morate da uvlačite stomak da bi ste izgledali atraktivno! Vežbate redovno jačate trbušne mišiće, pokušavate sa dijetama ali jednostavno se ne možete otarasiti masnih naslaga na stomaku. Ovo nije Vaša krivica jer je ovo najproblematičnija regija. Dakle postoji Vanquish, metoda lečenja koja je bezbolna i ne zahteva anesteziju. Sia, pacijentkinja iz Amerike želela je sa svima da podeli svoje iskustvo nakon što je probala VANQUISH metodu.

Verujem da pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost zapravo predstavljaju način života, ukoliko želimo da polažemo u svoje zdravlje. Nakon što sam odlučila da promenim svoj stil života, primetila sam da nisam tako brzo dolazila do rezultata koje sam priželjkivala. Upravo zbog toga odlučila sam se za VANQUISH – ispričala je Sia koja je dodala da joj se upravo ova metoda beskontaktne liposukcije dopala jer je minimalno invazivna i što je odmah nakon tretmana bila u mogućnosti da se vrati svojim uobičajenim obavezama.

Sia je, kako kaže, razmišljala i o klasičnoj liposukciji i sličnim tretmanima, ali pored toga što su bili vrlo skupi, bilo je neophdno i da odvoji vreme za fizički oporavak tela, što joj, kao ni većini, nije odgovaralo.

Sigurna sam da je VANQUISH odličan izbor jer sam rezultate videla odmah i upravo to mi je dalo još veću motivaciju da nastavim da se zdravo hranim i da vežbam. Posle VANQUISH tretmana imala sam mnogo više samopouzdanja nego ranije i verujem da je to svakoj osobi potrebno – ispričala je zadovoljna klijentkinja.

Da, tako je lako! VANQUISH i stomak nestane! 

Zakažite besplatne konsultacije

Prijavite se na naš newsletter

Povremeno ćemo vas obavestiti o posebnim akcijama i popustima koje spremamo kako za naše verne, tako i za naše nove klijente