O nama

Dermapen

IZGLEDA GADNO A REZULTATI SU FENOMENALNI – DERMAPEN

 

Ubrzani tempo, stres i razni spoljašnji uticaju utiču na našu kožu koja pod njihovim uticajem gubi sjaj I mladalački izgled.

Dermapen tretman mikroiglicama savršen je tretman koji doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postiže svežiji izgled u svakoj prilici.

Tretmani s mikroiglicama podstiču  kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju  I smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nehirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o aparatu  osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da podstiče  kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži 12 – 36  mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatizovanim  pokretima vibrira I  tako ostvaruje kontrolisaniji  rezultat.

Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni ugao uboda koji pospešuje efekat i pruža ravnomerniju i sigurniju metodu i time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod uglom od 90 stepeni  izaziva  površinsko oštećenje kože koje podstiče  njenu obnovu.

Tako se stimuliše proliferacija kolagena u fibroblastima, ćelijama koje su zaslužne za proizvodnju  esencijalnih supstanci  u zarastanju kože.

Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Zbog vertikalnog ugla  uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mesta (oko očiju, nosa i usana).

Automatizovani  pokreti minimalizuju  bol i neprijatnost  a ujedno osiguravaju brže vreme oporavka.

Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke.

 

Prvi  rezultat se vidi odmah sutradan , a sazrevanje nove mlade kože traje i do 2 godine nakon tretmana.

Dermapen tretman mikroiglicama može se izvoditi samostalno, a može biti i deo PRP terapije podmlađivanja  matičnim ćelijama,  kojom se podstiče  stvaranje novog kolagena i krvnih sudova , obnovu i poboljšanje oštećene kože te se usporavaju i poništavaju znaci  starenja.

Pre svakog tretmana dermapenom obavezna je konsultacija sa nasim esteticarima gde se procenjuje stanje I tip kože . Na osnovu pregleda preporucujemo broj tretmana koji je potreban , dužinu iglica dermapena i brzinu uboda koji ce se u toku tretman koristiti. Nakon pregleda,   prvo odradimo čišćenje lica komedoekspresijom ili ultrazvučnom špatulom  k