Procedure

Vanquish ME- NOVO!

Revolucionarna metoda za brzo mršavljenje - bezkontaktna liposukcija!!!

Selektivni RF System
Prvi beskontaktni, hendsfri uredjaj na trzistu
Najveća površina za tretiranje u industriji ovakvih aparata
Klinički proverena tehnologija
Bezbolna procedura
Sigurna i komforna procedura
Kratka 30 min procedura
Trajni rezultati

VANQUISH МЕ је najnovija generacija beskontaktne tehnologije za eliminaciju masnih ćelija, procedura za brzo mršavljenje koja prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga, bez kontakta.Uređaj ima najveću površinu za tretiranje u industriji ovakvih aparata, osiguravajući besprekorni nivo udobnosti i sigurnosti za pacijenta.


VANQUISH BESKONTAKTNA LIPOSUKCIJA -Neinvazivno uklanjanje masnoće na stomaku i butinama sa trajnim rezultatima

Predeo stomaka i butina  tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije, i dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva. Propustljivost različitih slojeva tkiva je različita, a Vanquish aparat ima sposobnost da automatski podesi frekvenciju tako da prodre u masne ćelije. za okolno tkivo ostaje “slep” , tačnije ne zagreva ga, pa koža, mišići i tetive ostaju netaknuti. Svojom frekvencijom Vanquish deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana, i do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija ( odumiranje , prim. prev.) a višak se metabolički eliminiše iz organizma.

Picture1-570x455

 

Kako izgleda tretman?

Deo tela koji se tretira postavlja se ispod Vanquish sonde, u polje visoke frekfencije. Dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao prijatnu toplotu. Terapeut sve vreme stoji pored klijenta, komunicira s njim o senzacijama koje oseća na stomaku i kontroliše temperaturu tkiva kako bi tretman bio što prijatniji. Posle tretmana na tretiranom mestu pojavljuje se blago crvenilo, a tkivo je pomalo osetljivo, ali sve ovo prolazi za nekliko sati.

BTL-Vanquish_belly-heat_illustration

Šta da radite posle tretmana?

Posle tretmana klijent obavezno mora da unose dovoljno tečnosti. Preporučljivo je da to bude obična voda, i to 1,5-2 litra u toku naredna 24 sata. Aerobne aktivnosti, takođe posle tretmana, znatno će poboljšati rezultate.

Koliko je tretmana potrebno?

Tretman se sprovodi jednom nedeljno a za postizanje maksimalnih rezultata potrebna su dva do četiri tretmana, što zavisi od toga koliko masnoće treba redukovati.

Rezultat nakon dve terapije:

pre posle

Ciljano tanje i čvršće butine sa Vanquish Flex Aplikatorom

Vanquish flex aplikator  koristi sistem od dva panela koji funkcionišu bez kontakta sa kožom pacijenta i na najbolji mogući način dolazi do smanjenja obima butina , uključijići i najuporniji problem poznat kao jahaće pantalone. Dosadnim jahaćim pantalonama je konačno došao kraj.
*Tretiraju se unutrašnje i spoljašnje strane butina istovremeno
*Bezbolan je i nije potrebna anestezija
*Obe noge mogu biti tretirane u jednom satu
*Nema zastoja između tretmana
*Rezultati su vidljivi odmah posle prvog tretmana
*Tretman traje 30 min za svaku nogu .