Procedure

Vanquish ME- NOVO!

Revolucionarna metoda za brzo mršavljenje - bezkontaktna liposukcija!!!

Selektivni RF System
Prvi beskontaktni, hendsfri uredjaj na trzistu
Najveća površina za tretiranje u industriji ovakvih aparata
Klinički proverena tehnologija
Bezbolna procedura
Sigurna i komforna procedura
Kratka 30 min procedura
Trajni rezultati

VANQUISH МЕ је najnovija generacija beskontaktne tehnologije za eliminaciju masnih ćelija, procedura za brzo mršavljenje koja prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga, bez kontakta.Uređaj ima najveću površinu za tretiranje u industriji ovakvih aparata, osiguravajući besprekorni nivo udobnosti i sigurnosti za pacijenta.

 

VANQUISH BESKONTAKTNA LIPOSUKCIJA -Neinvazivno uklanjanje masnoće na stomaku i butinama sa trajnim rezultatima

Predeo stomaka i butina  tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije, i dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva. Propustljivost različitih slojeva tkiva je različita, a Vanquish aparat ima sposobnost da automatski podesi frekvenciju tako da prodre u masne ćelije. za okolno tkivo ostaje “slep” , tačnije ne zagreva ga, pa koža, mišići i tetive ostaju netaknuti. Svojom frekvencijom Vanquish deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana, i do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija ( odumiranje , prim. prev.) a višak se metabolički eliminiše iz organizma.

Picture1-570x455

 

Kako izgleda tretman?

Deo tela koji se tretira postavlja se ispod Vanquish sonde, u polje visoke frekfencije. Dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao prijatnu toplotu. Terapeut sve vreme stoji pored klijenta, komunicira s njim o senzacijama koje oseća na stomaku i kontroliše temperaturu tkiva kako bi tretman bio što prijatniji. Posle tretmana na tretiranom mestu pojavljuje se blago crvenilo, a tkivo je pomalo osetljivo, ali sve ovo prolazi za nekliko sati.

 

Šta da radite posle tretmana?

Posle tretmana klijent obavezno mora da unose dovoljno tečnosti. Preporučljivo je da to bude obična voda, i to 1,5-2 litra u toku naredna 24 sata. Aerobne aktivnosti, takođe posle tretmana, znatno će poboljšati rezultate.

Koliko je tretmana potrebno?

Tretman se sprovodi jednom nedeljno a za postizanje maksimalnih rezultata potrebna su dva do četiri tretmana, što zavisi od toga koliko masnoće treba redukovati.

Rezultat nakon dve terapije:

pre posle

Ciljano tanje i čvršće butine sa Vanquish Flex Aplikatorom

Vanquish flex aplikator  koristi sistem od dva panela koji funkcionišu bez kontakta sa kožom pacijenta i na najbolji mogući način dolazi do smanjenja obima butina , uključijići i najuporniji problem poznat kao jahaće pantalone. Dosadnim jahaćim pantalonama je konačno došao kraj.
*Tretiraju se unutrašnje i spoljašnje strane butina istovremeno
*Bezbolan je i nije potrebna anestezija
*Obe noge mogu biti tretirane u jednom satu
*Nema zastoja između tretmana
*Rezultati su vidljivi odmah posle prvog tretmana
*Tretman traje 30 min za svaku nogu .