Zanimljivosti

VANQUISH – Revolucionarna metoda za brzo mršavljenje, beskontaktna liposukcija

Datum: 20.11.2016. Autor: Celulit Ekspert Kategorije: Zanimljivosti

Neinvazivna procedura za brzo mršavljenje koja prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga, bez kontakta. Oslobodite se masnih naslaga na stomaku i drugim problematičnim regijama uz stručnu pomoć estetsko-medicinskog centra Cellulite Expert.

Vanquish

Vanquish

Ne morate da uvlačite stomak da bi ste izgledali atraktivno!
Vežbate redovno jačate trbušne mišiće, pokušavate sa dijetama ali jednostavno se ne možete otarasiti masnih naslaga na stomaku. Ovo nije Vaša krivica jer je ovo najproblematičnija regija.

Dakle postoji Vanquish, metoda lečenja koja je bezbolna i ne zahteva anesteziju.
ANQUISH BESKONTAKTNA LIPOSUKCIJA -Neinvazivno uklanjanje masnoće na stomaku I butinama sa trajnim rezultatima

Predeo stomaka tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije, I dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva. Propustljivost različitih slojeva tkiva je različita, a Vanquish aparat ima sposobnost da automatski podesi frekvenciju tako da prodre u masne ćelije. za okolno tkivo ostaje “slep” , tačnije ne zagreva ga, pa koža, mišići i tetive ostaju netaknuti. Svojom frekvencijom Vanquish deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana, I do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija ( odumiranje , prim. prev.) a višak se metabolički eliminiše iz organizma.

 

Kako izgleda tretman?

Deo tela koji se tretira postavlja se ispod Vanquish sonde, u polje visoke frekfencije. Dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao prijatnu toplotu. Terapeut sve vreme stoji pored klijenta, komunicira s njim o senzacijama koje oseća na stomaku i kontroliše temperaturu tkiva kako bi tretman bio što prijatniji. Posle tretmana na tretiranom mestu pojavljuje se blago crvenilo, a tkivo je pomalo osetljivo, ali sve ovo prolazi za nekliko sati.
Šta da radite posle tretmana?

Posle tretmana klijent obavezno mora da unose dovoljno tečnosti. Preporučljivo je da to bude obična voda, i to 1,5-2 litra u toku naredna 24 sata. Aerobne aktivnosti, takođe posle tretmana, znatno će poboljšati rezultate.

Koliko je tretmana potrebno?

Tretman se sprovodi jednom nedeljno a za postizanje maksimalnih rezultata potrebna su dva do četiri tretmana, što zavisi od toga koliko masnoće treba redukovati.

Rezultat nakon dve terapije:
Ciljano tanje I čvršće butine sa Vanquish Flex Aplikatorom

Dosadnim jahaćim pantalonama je konačno došao kraj.

*Tretiraju se unutrašnje I spoljašnje strane butina istovremeno

*Bezbolan je I nije potrebna anestezija

*Obe noge mogu biti tretirane u jednom satu

*Nema zastoja između tretmana

*Rezultati su vidljivi odmah posle prvog tretmana

*Tretman traje 30 min za svaku nogu .

ISKUSTVO PEVAČICE IVANE JORDAN

Imala sam tu sreću da se upoznam sa gđom Magdalenom Korolijom, vlasnicom C. E centra koja me je posavetovala da problem koji imam sa malim viškom na stomaku mogu da otklonim uz pomoć VANQUISH- liposukcije bez kontakta. Bilo je krajnje jednostavno, došla sam na pregled i preporučeno mi je da uradim dva tretmana i da će moj stomak biti ravan u potpunosti. Tako je i bilo. Posto sam tretnutno dosta zauzeta oko poslovnih i privatnih obaveza odgovaralo mi je što tretman mogu raditi samo jednom nedeljno! Moje iskustvo je blo zaista neverovatno, ležim opuštam se osećam prijatnu toplotu , a za to vreme se moj stomak preoblikuje. Posle drugog odrađenog tretmana, to je bilo to! Moja figura je bila dovedena do savršenstva izgledam kao da mi je 25 god i sada mogu da se posvetim snimanjima i javnim nastupima – kaže zadovoljno popularna pevačica.

unnamed