Zanimljivosti

Maderoterapija je hit ovog leta a proverite i zašto?

Datum: 22.05.2018. Autor: Celulit Ekspert Kategorije: Zanimljivosti

100% Prirodna

100% Neinvanzivna

100% Nema kontraindikacije

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži.

KOME JE MADEROTERAPIJA  NAMENJENA?

Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namjenjena je osoba koje su gojazne,disproporcijalno  gradjene sa lokalizovanim masnim naslagama,zadrzavaju tečnost u tkivima I imaju celulit od I do IV stepena.

ŠTA POSTIŽEMO MADEROTERAPIJOM?

Ovom metodom stimuliše  se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i opušta muskulatura .Stimuliše se cirkulacija I limfna drenaža što dovodi do pojačane detoksikacije I ishrane tkiva što rezultira zaustavljanjem degerativnih promena na vezivnom tkivu.  Sve ove blagodati maderoterapije su uslovile  proširivanje primene i u estetske svrhe.

REZULTATI  KOJE POSTIŽEMO:

Opuštanje tela i uma
Stimulaciju limfnog sistema
Eliminaciju toksina
Ubrzanje metabolizma
Razbijanje celulita
Sagorevanje masti
Podizanje tonusa I zatezanje kože
Smanjenje obima

Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se neravnine  na koži i omogućava se ravnanje i zatezanje kože. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilagođavaju različitim delovima tela.

PREDNOSTI MADEROTERAPIJE

 

POTPUNO PRIRODNA METODA

NEMA ALERGIJSKE REAKCIJE

NEMA NEŽELJENIH DEJSTVA

IDEALNA ZA MASAZU TRUDNICA (DO 6. MESECA)

MOGU SE TRETIRATI SVE REGIJE TELA

BRZO OBLIKUJE STRUK

 ELIMINIŠE CELULIT I ZATEŽE KOŽU