Procedure

Thalgo tretmani

mršavljenje, uklanjanje celulita i zatezanje kože

Specijalizovani Thalgo tretmani za mršavljenje , zatezanje i eliminaciju celulita.Opustite se i uživajte dok se vaše telo remodelira!

FRIGITHALGO  – Ovaj tretman je namenjen za mršavljenje i zatezanje. Njegovi posebni efekti su u oslobađanju retencije tečnosti iz organizma. Izaziva jako hlađenje perifernih delova ekstremiteteta, dovodeći do vazokonstrikcije krvnih sudova, čija je posledica smanjenje obima. Takođe se preporučuje u borbi protiv tvrdih lokalizovanih masnih naslaga, u područjima na stomaku i zadnjici.

BLATO  – Ovaj luksuzni, eksfolijantni, remineralizirajući tretman sadrži kombinaciju prirodnih minerala morskog blata i morske soli. Savrsena je dopuna u procesu mršavljenja i detoksikacije.

GUAM BLATO  je prirodni ekstrat alge  MARINE.  Pomaže da se   ukloni 25% masnoće i celulita. Omogućava detoksikaciju tela, daje neophodnu energiju   i bogat   je vitaminima, mineralima i oligoelementima. Stimuliše endokrine žlezde koje usporavaju proces starenja.
www.guam.it

THALGOMINCE LC 24  – Tretman za najbržu razgradnju masnih ćelija. Aktivni sastojci proizvoda koji se nanose na kožu u toku tretmana  su:

  • Adipo reset  – supstanca koja za najkraće moguće vreme vrši rargradnju masnih naslaga.
  • Escin  – ekstrakt koji stimuliše mikrocirkulaciju i razmenu materija.
  • Cafeine Compex  – sastoji se od zelene kafe i alge  Laminaria digitata  i zadužen je za drenažu i lipolizu.
  • Caffeine 24  – udružen sa alginatima sagoreva masne ćelije 24 sata od nanošenja na kožu.

www.thalgo.com