Procedure

Radiotalasni lifting-RTL Tela


Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita i danas važi za tretman sa višestrukim efektom. Pre svega je sjajan za zatezanje i poboljšanje izgleda kože celog tela.Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.U pojedinacnim tretmanima, radiotalasima je moguce je tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.

Radio Frekvencija (RF) je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.

Prednosti RF tehnologije:

 • Bezbolni tretmani – tehnologija fokusira RF najnižu potrebnu energiju i izbegava i onemogućava bilo kakav neprijatan osećaj bola.
 • Lečenje površnih i dubljih slojeva kože sa masnim naslagama istovremeno – sofisticirani algoritmi za kontrolu elektrode omogućavaju različite tretmane i trenutne izmene polariteta a varijabilna energija se usmerava na različite slojeve masnih naslaga sa klinički vidljivim rezultatima već od prvog tretmana.
 • Selektivno zagrevanje masnog tkiva – RF tehnologija selektivno usmerava energiju na masno tkivo i izbegava zagrevanje drugih tkiva čime postiže najbolje kliničke rezultate.
 • Nema nepotrebnog hlađenja kože –   RF sistem je sofisticiran i konfigurisan da kontroliše terapijske algoritme čime se eliminiše potreba za hlađenjem i omogućava efikasnije lečenje i tretmane najmanjom energijom.
 • Nekoliko tretmana-RF tehnologija fokusiranom energijom postiže bolje i brže kliničke rezultate.
 • Eliminiše potrebu za drugom tehnologijom svetlosti –   se primenjuje na sve tipove kože i boja.

Kako tehnologija radi?
Elektrode se koriste za emitovanje električne energije visoke frekvencije do kože i potkožnog tkiva. RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim delovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga, i kombinovanjem dvostrukog efekta monopolarne i bipolarne RF u jednom aplikatoru.

Ko je kandidat za lečenje?

Žene bilo kog starosnog uzrasta ili tipa kože. Ukoliko mislite da imate celulit potrebno je da ga se oslobodite. TriPolar Tehnologija, da, to je tretman za vas. RF tehnologija efikasno tretira sve tipove i boje kože, blago nežno i efikasno.

Koliko tretmana je potrebno?
Tretmani se sprovode uobičajeno jednom nedeljno u periodu od 6-8 nedelja.
Prosečno svaka sesija tretmana traje ukupno oko 45 minuta.

A  šta se dešava nakon tretmana?
Odmah nakon tretmana, normalna je pojava veoma blagog crvenila i osećaja topline koji se povlače 1 sat nakon tretmana.

Kada mogu da očekujem vidljive rezultate?
Neposredni rezultati se mogu videti kod gotovo svih pacijenata već posle prvog tretmana. Željeni rezultati se naravno mogu videti posle sprovedenog preporučenog ciklusa tretmana.

Da li je RF tehnologija klinički testirana?
RF tehnologija ima klinički dokazane rezultate u lečenju celulita. Vaše zadovoljstvo garantujemo već posle prvog tretmana. Ukoliko ste zainteresovani možemo Vam pokloniti jedan tretman. Tretmani RF tehnologijom su sigurni, bezbedni, ne zahtevaju dopunske tretmane i ne izazivaju nuspojave. Klinički je dokazana za sve tipove kože jer obnovlja kolagen, zateže i pojačava tonus kože i popravlja ukupan izgled kože. Tripollar nežno i efikasno zateže kožu lica, vrata i ruku.
Tripollar RF tehnologija omogućava tretmane stomaka, zadnjice, butina, ruku, vrata i lica.

A šta se tretira RF tehnologijom?
RF tehnologija omogućava zatezanje kože i tretmane:

 • Lica
 • Obraza
 • Ramena
 • Celulita
 • Stomaka
 • Zadnjica
 • Leđa
 • Nogu

Kakav je mehanizam dejstva RF tehnologije?
Tripollar RF tehnologija selektivno povećava temperaturu masnih ćelija, istovremeno u dubokim i površnim slojevima masnog tkiva. Povećanje metabolizma omogućava oslobađanje i eliminaciju svih masnoća iz masnog tkiva. Tripollarna RF energija prodire kroz kožu i selektivno toplotno deluje na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana i istovremeno stimuliše povećanje metabolizma fibroblasta koji pak ubrzavaju proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana.
Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše.
Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.