LPG – masažom do novog tela

LPG tretman na prirodan način podstiče organizam da stvara novi kolagen i elastin, koje s godinama neminovno gubimo. Vlakna kolagena daju koži tonus, a elastin elastičnost, pa što ih je manje, to je koža opuštenija i starija, a celulit znatno vidljiviji.

Tehnika LPG ima moć da reaktivira sintezu ovih sastojaka i znatno podmladi i zategne kožu celog tela.Aparat, Cellu M6 keymodule i, koristi aspiracionu sondu za usisavanje kože, između dva motorizovana valjka. Budući da je intenzitet vakuma elektronski kontrolisan, valjci se stalno prilagođavaju i dopiru do svih slojeva kože i regija tela.

Lipomasaža, kako se drugačije naziva LPG, ublažava probleme koji nastaju usled proširenih vena, smanjuje osećaj teških, umornih nogu, sprečava napetost i grčeve, kao i zadržavanje vode. LPG smanjenje broja masnih ćelija, i oslobađa zarobljenu masnoću. Jedan LPG tretman daje osećaj relaksacione masaže i zamenjuje čak 8-10 ručnih masaža.

LPG će Vam pomoći da:

  • Smanjite celulit
  • Redukujete masne naslage
  • Poboljšate tonus kože
  • Oblikujete telo
  • Regulišete problem proširenih vena

Kontraindikacije:

Lipomasažu treba izbegavati u slučaju ozbiljne ili progresivne bolesti, poremećaja cirkulacije, flebitisa ili trudnoce.

Efikasnost LPG je dokazana od strane 85 kliničkih i naučnih studija!

Već nakon prvog tretmana primetićete da je vaša koža postala glatka i meka, a posle šestog tretmana rezultati će biti očigledni: celulita će biti mnogo manje, a cela figura biće lepša i bolje oblikovana.

Za pun efekat preporučujemo 12 do 15 tretmana, a posle te serije dovoljan je jedan tretman mesečno da se održe postignuti rezultati.
U sklopu tretmana obezbeđujemo LPG odelo i najbolji LPG aparat, kada dodamo i veliko iskustvo naših terapeuta koji su posebno obučeni za rad sa LPG aparatom, rezultat je zagarantovan!

Za pitanja pozovite 011/240-45-45 ili pošaljite poruku

Polja obeležena * su obavezna.

Slični tretmani za uklanjanje celulita

Gipsane bermudeUđite u novogodišnju haljinu bez muke!

Saznajte kako da smanjite obim struka za 1 konfekcijski broj za samo 45 minuta!
Saznaj više

KavitacijaSmršajte 3 broja za par dana

Višak santimetara u struku je najveća muka svake žene… Kavitacijom se brzo i uspešno tope masne ćelije – 2 do 4 cm u toku jedne terapije!!!
Saznaj više