Procedure

LPG masažom do novog tela

Ovaj neinvazivni sistem dizajniran je tako da redukuje celulit, poboljšava tonus kože i rekonstruiše telo.

Za 30 godina rada LPG tehnologija je uspela da otimizuje zdravlje tkiva I učini da lepota bude jedina nuspojava! To je razlog što svaki dan 200.000 ljudi širom sveta postaju korisnici endermologije za mršavljenje , oblikovanje tela I zatezanje kože.


NATHALIE GUITAY
Direktor kompanije LPG

NOVO!!

LPG INTEGRAL je najnoviji aparat koji sada možete probati u našem centru. Lipomasaža se sada radi na potpuno nov način sa usavršenim softverom gde je  vakum elektronski kontrolisan, valjci se stalno prilagođavaju i dopiru do svih slojeva kože i struktura tkiva. Koža postaje elastična ishranjena i čvrsta.

 

LPG integral tretman na prirodan način reaktivira ćelije fibroblasta (ćelije mladosti) koje proizvode kolagen i elastin koji kožu čine čvršćom. Vlakna kolagena obezbeđuju tonus kože, a elastin poboljšava njenu fleksibilnost. i ako se količlina kolagena i elastina smanjuju sa godinama, tehnike LPG  integral mogu na prirodan način da reaktiviraju njihovu sintezu. Sa svojim efektnim i bezbolnim dejstvom endermologija može da reši probleme koji su u vezi sa proširenim venama, osećajem teških nogu i zadržavanjem vode. Lipomasaža je tretman koji podstiče lipolizu (smanjenje masnih ćelija na prirodan način) Korišćenjem LPG integral ekskluzivnog patentiranog tretmana, terapeut može da mobiliše željene mišiće i tako otkloni tenziju i grčeve .

Kako LPG deluje na celulit?

Oko 90% žena su podložne celulitu koji utiče na masne naslage hipodermisa, koji je podeljen paralelnim septama ( za razliku od muškaraca čije su septe ukrštene). Tehnika lipomasaže jedina te vrste na svetu može da oslobodi zarobljenu masnoću i ” ispegla” celulit.

 

ČESTA PITANJA

Da li stvarno deluje? LPG  integral tehnike se koriste mnogo godina od strane plastičnih hirurga, dermatologa, doktora, fizioterapeuta, institucija, i spa centara širom sveta. Njihovu efikasnost je dokazana od strane 85 kliničkih, i naučnih studija. Glavna studija, koju je izvodio professor Lafontan iz tuluza (INSERM) demonstruje poslednju generaciju Cellu M6 motorizovanih valjaka, te objašnjava način na koji oni deluju ( aktiviranje lipolize, eliminacije masnog tkiva koje je povecano za 70%)

Kontraindikacije – Lipomasažu, generalno, treba izbegavati u slučaju ozbiljne ili progresivne bolesti, ozbiljnih poremećaja cirkulacije, flebitisa ili trudnoce.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli prvi rezultati? Prve rezultate ćete videti već nakon prvog trtmana, tretirani delovi tela su manje kompaktni, manjeg volumena. Vaša koža postaje glatka i meka. Posle 6 tretmana oseticete još intenzivnije rezultate: vaša ” pomorandžina” kora ce postati manje vidna a figura oblikovanija!

Da li je neophodno voditi računa o ishrani dok ste na tretmanima lipomasaže? Sve zavisi od vaše težine, i vaših ciljeva! Ali celulit je retko uspešno odstranjen korigovanjem ishrane! Imajte pravilnu i uravnoteženu ishranu, kao i minimum 30 minta fizičke aktivnosti dnevno.

Šta se dešava sa oslobođenom masnoćom? Prvo, šećeri se skladište u masnim ćelijama. U toku masaže, LPG valjci stimulišu lipolizu i aktiviraju oslobađanje masti. Mast se zapravo onda pretvara u energiju koju koriste mišici.

Jesu li rezultati trajni? Jezultati su brzi, i trajni. Posle serije tretmana (preporučujemo 12 do 15), jedan tretman mesečno je obično dovoljan da se održe postignuti rezultati.