LPG

LPG – samo do nove godine 30 tretmana za 250eur!!! NAJPOVOLJNIJE U GRADU

Celiulit je bolest modernog doba, žena današnjice. Međutim, sve se promenilo pojavom LPG-a. Ovaj neinvazivni sistem dizajniran je tako da redukuje celulit, poboljšava tonus kože i rekonstruiše telo.

Kako funkcioniše LPG?Aparat, Cellu M6 keymodule i, koristi sondu za usisavanje kože. Budući da je intenzitet vakuma elektronski kontrolisan, valjci se stalno prilagođavaju i dopiru do svih slojeva kože i regija tela. Koža postaje elastična ishranjena i čvrsta.

LPG tretman na prirodan način reaktivira ćelije fibroblasta (ćelije mladosti) koje proizvode kolagen i elastin koji kožu čine čvršćom. Vlakna kolagena obezbeđuju tonus kože, a elastin poboljšava njenu fleksibilnost. i ako se količlina kolagena i elastina smanjuju sa godinama, tehnike LPG mogu na prirodan način da reaktiviraju njihovu sintezu. Sa svojim efektnim i bezbolnim dejstvom endermologija može da reši probleme koji su u vezi sa proširenim venama, osećajem teških nogu i zadržavanjem vode. Lipomasaža je tretman koji podstiče lipolizu (smanjenje masnih ćelija na prirodan način) Korišćenjem LPG ekskluzivnog patentiranog tretmana, terapeut može da mobiliše željene mišiće i tako otkloni tenziju i grčeve .

Kako LPG deluje na celulit?

Oko 90% žena su podložne celulitu koji utiče na masne naslage hipodermisa, koji je podeljen paralelnim septama ( za razliku od muškaraca čije su septe ukrštene).

Tehnika lipomasaže jedina te vrste na svetu može da oslobodi zarobljenu masnoću i “ispegla” celulit.

ČESTA PITANJA

Da li stvarno deluje? – LPG tehnike se koriste mnogo godina od strane plastičnih hirurga, dermatologa, doktora, fizioterapeuta, institucija, i spa centara širom sveta. Njihovu efikasnost je dokazana od strane 85 kliničkoh, i naučnih studija. Glavna studija, koju je izvodio professor Lafontan iz tuluza (INSERM) demonstruje poslednju generaciju Cellu M6 motorizovanih valjaka, te objašnjava način na koji oni deluju ( aktiviranje lipolize, eliminacije masnog tkiva koje je povecano za 70%)

Kontraindikacije – Lipomasažu, generalno, treba izbegavati u slučaju ozbiljne ili progresivne bolesti, ozbiljnih poremećaja cirkulacije, flebitisa ili trudnoce.

Koliko tretmana je potrebno da bi se videli prvi rezultati? – Prve rezultate ćete videti već nakon prvog trtmana, tretirani delovi tela su manje kompaktni, manjeg volumena. Vaša koža postaje glatka i meka. Posle 6 tretmana oseticete još intenzivnije rezultate: vaša “pomorandžina” kora ce postati manje vidna a figura oblikovanija!

Da li je neophodno voditi računa o ishrani dok ste na tretmanima lipomasaže? – Sve zavisi od vaše težine, i vaših ciljeva! Ali celulit je retko uspešno odstranjen korigovanjem ishrane! Imajte pravilnu i uravnoteženu ishranu, kao i minimum 30 minta fizičke aktivnosti dnevno.

Šta se dešava sa oslobođenom masnoćom? – Prvo, šećeri se skladište u masnim ćelijama. U toku masaže, LPG valjci stimulišu lipolizu i aktiviraju oslobađanje masti. Mast se zapravo onda pretvara u energiju koju koriste mišici.

Jesu li rezultati trajni? – Rezultati su brzi, i trajni. Posle serije tretmana (preporučujemo 12 do 15), jedan tretman mesečno je obično dovoljan da se održe postignuti rezultati.
 

Iskoristite popust do nove godine – 30 tretmana za 250eur!!!

 

Za konsultacije pozovite 011/240-45-45 ili nam pošaljite poruku

Polja obeležena * su obavezna.NOVOGODIŠNJA PROMOCIJA – POKLANJAMO VAM VAUČER U IZNOSU OD 10 EUR
ZA PREUZIMAJNE VAUČERA POZOVITE 011 240 45 45