Kavitacija

Šta je kavitacija?

Kavitacija je metoda koja na odredjenoj frekfenciji ultrazvuka uništava masne ćelije.

Kavitacija je apsolutni hit u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva i sada konačno mogu odahnuti svi oni kojima je do nedavno liposukcija bila jedino rešenje njihovih problema jer sve to daje upravo CaviStar, aparat koji je preinačio polje medicine i estetike.

Kako funkcioniše kavitacija?

Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute.

Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena i nema bolova, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Za ovaj tretman je važno napomenuti da deo razgrađene masnoće koji „putuje“ kroz organizam mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela!

Kada se primenjuje ovaj tretman?

Estetski tretman sa ultrazvukom posebno je namenjen:

  • Preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica,ruke)
  • Smanjenju naslaga celulita
  • Reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože
  • Poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.

CaviStar – apsolutni lider za topljenje masnih naslaga!

CaviStar aparat koji koristimo je najkvalitetniji aparat ovog tipa, ima preko 20 različitih programa i pomoću merača debljine masnog tkiva SKIN-FOLD CALLIPER dobijene mere se unose u sistem aparata i on automatski bira program (individualno za svakog klijenta).

Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminiše oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. Vreme trajanja tretmana je oko 50 min.

Rezultati tretmana

Da bi se postigli najbolji rezultati, neophodno je utvrditi vreme trajanja i odgovarajuće kombinacije parametara, koji se zasnivaju na unapred podešenim programima.Najčešće su potrebna tri do pet tretmana, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog, kada se gubi od 3 do 6 cm u obimu tretiranog dela tela.
Preporučljivo je ponavjati tretman svakih mesec dana, kako bi se održao postignuti rezultat.

Imate pitanje za ovaj tretman? Pozovite 011/240-45-45 ili nam pošaljite poruku

Polja obeležena * su obavezna.