Procedure

Elektrostimulacija mišića


Prvi pozitivni efekti elektroterapije zabeleženi su 46. g.n.e. kada su morske ribe (drhtulje) upotrebljavane u antičkom Egiptu za lečenje glavobolje i artritisa!

Šta je elektrolipoliza – elektrostimulacija mišića?

ELEKTROLIPOLIZA je elektro-terapijski tretman, visokosofisticiranim aparatom, niskofrekfentnih struja.

Kako funkcioniše tretman?

 

Mišićna aktivnost se podstiče postavljanjem elektroda na problematične, ciljane delove tela, na lokalizovano masno tkivo i celulit. Ako se telo prethodno, ili nakon tretmana elektrolipolize tretira određenim preparatom za drenažu, ili se nanese anticelulit krema, efekat se ubrzava.

Elektrostimulacija mišića ili elektrolipoliza je pre svega namenjena osobama , koje zbog svojih poslovnih i privatnih obaveza ne stižu  da se bave fizičkom aktivnošću i osobama koje ubrzano mršave, ali je naravno odlično rešenje za sve koji žele da za kratko vreme  postignu  efekat  zategnutih  mišića  i smanje  celulit.

Elektostimulacija je postupak kojim se putem specijalnog aparata i usmerene struje niske frekvencije podiže tonus mišića. Pored poboljšanja mišićnog tonusa, poboljšava se i cirkulacija, vrši bolja drenaža tkiva i ubrzano sagorevaju masti! Svi pomenuti efekti ovog tretmana dovode do smanjenja obima i poboljšanja tonusa kože!

Elektrostimulacija mišića će Vam pomoći da:

  • Razgradite masno tkivo i celulit
  • Povećate tonus mišića (mišići će biti zategnuti kao posle vežbi)
  • Na brzinu zategnete telo i mišiće koje biste vežbama dugo vremenski zatezali
  • Potstaknete perifernu mikrocirkulaciju
  • Uklonite celulit i efekat pomorandžine kore