Procedure

Biološki tretman lica

Regeneracija , Hidratacija i Lifting umorne kože

Biološki tretmani lica bore se protiv prvih znakova starenja, oživljavaju neaktivnu, opuštenu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuju bore i sitne linije, vraćaju tonus i život vašem licu.Prestižne kozmetičke kuće Thalgo i Ella Bache svojim preparatima pružaju vrhunske rezultate i ugođaj svakom klijentu.

 

Šta je biološki tretman lica?

Biološki tretman lica podrazumeva upotrebu bioloških koncentrata, specijalno formulisanih za tretiranje različitih problema svih tipova kože.Biološki tretmani se baziraju na primeni preparata koji imaju visoku koncentraciju voćnih kiselina i hijalurona. Biološki tretman lica podrazumeva, pre svega, piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Potom se na lice nanosi preparat koji revitalizuje i pospešuje strukturu kože. Ovaj tretman podrazumeva čišćenje, hranjenje i hidriranje kože. Postoji više vrsta bioloških preparata, a u konsultaciji sa našim stručnim estetičarima- kozmetičarima, preporučićemo vam onaj koji je najpogodniji za vaše lice.

Postupak rada pri izvođenju tretmana:

 

 • čišćenje lica blagim mlekom i tonikom;
 • piling, da bismo uklonili odumrle ćelije;
 • masaža lica;
 • nanošenje maske sa prirodnim sastojcima;
 • nanošenje hranljive kreme

Cilj bioloških tretmana lica je regeneracija, hidratacija i lifting umorne kože. Pomoću vitaminskih preparata koji se nanose, poboljšava se struktura kože, kontroliše se lučenje sebuma (kod kože sa aknama i bubuljicama), umanjuju se bore, ubrzava se metabolizam ćelija itd. Ovaj tretman odlično deluje i na smanjivanje pigmentacija i fleka na koži.

Kome se preporučuje biološki tretman lica?

Tretman je namenjen svim tipovima kože, a posebno zreloj, umornoj i suvoj koži, kao i koži oštećenoj suncem. Ova vrsta tretmana je namenjena svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica.

Biološki tretman lica je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i izuzetno prijatan. Može se primenjivati i pojedinačno, ali se maksimalni efekti postižu serijom od 3 do 5 tretmana koji se rade jednom nedeljno. Biološki tretman lica može da se radi preko cele godine, a preporuka je da se radi posle 25  godina starosti.

Vrste bioloških tretmana lica

Postoji nekoliko vrsta bioloških tretmana lica, u zavisnosti od toga koji rezultat želite postići:

 • Prodige tretman-Tretman pruža izvanrednu negu   i opustajuću masažu u trajanju od 40 min kojom postižemo  aktivaciju 64 ključnih proteina u narednih 48 sati za najbolji lifting efekat. Koža je elstičnija , bore se ispravljaju, ten je svetliji.
 • Spirulina anti-age tretman– predstavlja najjači biološki lifting gde se već posle prvog tretmana vide rezultati u vidu  čvrste , zategnute , podignute I blistave kože.  Intenzivno popunjava i ublažava duboke bore, znatno povećava čvrstinu kože, zateže i neguje kožu lica.
 • Hidrantni tretman Hyaluronic-Idealno rešenje za dehidriranu kožu. Obnavljajući tretman deluje na dehidrirane zone na licu nastale usled ekstremnih klimatskih uslova, putovanja avionom. Koža koja je sklona isušivanju brzo će biti regenerisana i nahranjena. Prilagodjava se svim tipovima i stanjima kože. Odlična kao blic tretman za dubinsku hidrataciju i umanjenje sitnih bora.
 • Eterniti  tretman za jačanje i reparaciju kože-Specijalno dizajniran tretman za kožu koja izgleda umorno, bez sjaja uz osećaj zatezanja .Maslinovo ulje – tečno zlato u kombinaciji sa vitaminima mineralima, proteinima I antooksidantima ima izuzetan anti-age efekat na kožu I njen metabolizam. Pomaže u jačanju imunološke odbrane kože, briše umor I stimuliše stvaranje kolagena.
 • Lift Express tretman (ovim tipom biološkog tretmana, koristi se mešavina vitaminskih preparata koji utiču na podizanje tonusa lica i zatezanje opuštene kože);
 • Oxygen tretman (ovim tretmanom koriste se kokteli kojima se ćelijama nadoknađuje kiseonik, a kao rezultat dobija se podmlađena koža koja je otpornija na negativne spoljašnje uticaje);
 • Anti-aging tretman (ovaj tretman podrazumeva spoj koktela kojima se podstiče lučenje elastina i kolagena na ćelijskom nivou, čime se smanjuju postojeće bore i sprečava nastanak novih).