Procedure

Babor kozmetika i tretmani


*Upotreba čistih, prirodnih bljnih ekstrakata
*Minimalna upotreba konzervansa
*pH vrednost u skladu sa prirodnom pH kože
*Preparati ne sadrže mineralna ulja
*Pronalazači ampule kao pakovanja fluida u kozmetici
*Najveći proizvođač ampula u kozmetičkoj industriji

Šta je Babor?

BABOR je nemačka kozmetička kuća prisutna na tržistu već 50 godina koja je lider u proizvodnji profesionalne kozmetike za negu lica i tela.

Svi BABOR tretmani zasnovani su na dugogodišnjoj tradiciji, uspešnim aktivnim sastojcima i holistickom pristupu – jer pored fenomenalnih rezultata, jako nam je važno i koliko ćete uživati u samom tretmanu!

Detaljni individualni tretmani su karakteristični za Babor kozmetiku

Nakon patentiranog dvofaznog dubinskog čišćenja kože, karakterističnim za Babor kuću I nezamenljivim HY-oil i fitoaktivom, nastupa detaljna analiza kože.

Trenutno stanje kože je izazvano načinom života, stresom, emotivnim i spoljnim faktorima, dok je tip kože genetski određen (kao otisak prsta) i nikada se ne menja. Babor razlikuje suvu, masnu i kombinovanu i problematičnu kožu.

Za početak: stimulacija cirkulacije i uklanjanje mrtvih ćelija blagim pilingom, zatim aktivni koncentrat u kombinaciji sa opuštajućom masažom koja predstavlja vrhunac svakog tretmana, i na kraju maska i završna krema. Na kraju, Babor kozmetičar će klijenta veoma rado posavetovati, jer uspeh tretmana zavisi u mnogome od adekvatne kućne nege.

Nakon profesionalne analize kože, dobićete Vaš lični profil za negu, program tretmana i proizvode koji će biti usklađeni sa Vašom kožom.

Pure tretman BABOR

Tretman namenjen za porblematičnu i masnu kožu, kožu sklonu aknama. Ovaj tretman ne samo da čisti, već reguliše sadržaj lipida i balansira floru kože. Oplemenjuje teksturu kože i dubinski čisti pore koišcenjem enzima od papaje. BABOR PURE fluid sa proteinima pšenice, natrijum sulfatom i uljem ćajnog drveta sprečava širenje bakterija akni. čini ten svežijim.

Advanced Biogen Tretman BABOR

Osetite olakšanje, napunite baterije, osećajte se kao novi. Kada koži nedostaje snaga da se odbrani od štetnih uticaja spoljne sredine, ona brže stari. Advanced Biogen Tretman BABOR revitalizuje kožu uz pomoć visoko-energetskih satojaka kao što su retinol, ekstart mimoze i sveže ćelije od bundeve.

*CRASH Tretman – aktivna potpuna hidratacija

Ispunite želju svojoj koži i utolite jojh žeđ hidrantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom.Hidrantna ampula unosi se u kožu dok se ne zadovolji i poslednja pora žedna vlage.

3D LIFTING Tretman – detoksifikacija i zatezanje

Poboljšajte tonus i izbacite toksine iz kože. Intenzivna detoksifikacija i zatezanje kože vraća licu mladalačke konture i uz pomoć odabranih aktivnih sastojaka briše tragove prevremenog starenja kože. Specijalni sastojci u našim proizvodima tope masne naslage u predelu donje vilice, preoblikujući vrat i pružajući licu mladalački izgled.

OXYGEN Tretman – snaga kiseonika na vašoj koži

Ovaj tretman osvežava kožu i dočarava atmosferu planinskih vrhova i glečera. Glatko obrađen gorski kristal, poludragi kamen specifične energije, u kombinaciji sa fluidom podmlađuje kožu i opušta besprekornim pokretima masaže. Kročite u svet ljubavi i nege, regenerišući i poslednju ćeliju svoje kože.

*COLLAGEN BOOSTER Tretman – ojačava kolagensku mrežu novim vlaknima

Anti age u pravom smislu te reči. U toku ovog tretmana podstiče se sinteza kolagena u koži tako da koža postaje čvršća,bore pliće, a konture izraženije. Intenzivna reparacija masašom i kolagenska maska zaokružuju jedan od najefikasnijijh tretmana u borbi protiv starenja kože.

Doctor BABOR

Ekskluzivni tretmani, na ivici sa medicinom, kombinuju poslednja naučna i medicinska saznanja sa decenijama iskustva BABOR-a u dodiru sa prirodom i optimalnim principima nege kože kao i razvoja inovativnih metoda.

Skin Renewal Tretman

Dubinsko obnavljanje kože uz pažljivo odabrane voćne kiseline.
Za blistavu, glatku kožu bez ožiljaka, bora i fleka.

Ultimate Face Lifting

Intenzivni lifting tretman za jačanje kolagenske strukture.
Za vidno zategnutniju kožu, mladalački blistavu.

Cooling Post Tretman

Hladni i trenutrno umirujući tretman za negu kože posle estetskog zahvata ili hemijskog pilinga. Koža postaje vidno opuštena i regenerisana.

Regenerative Preparatory ili Post Tretman

Pre i post op tretman koji poboljšava kvalitet kože, čineći estetske zahvate mnogo uspešnijim, bez ožiljaka i sa boljim i dugotrajnijim rezultatima.