O nama

NE POKUŠAVAJTE DA NADMAŠITE DRUGE, POKUŠAJTE DA POBEDITE SEBE!

CelulteExpert Vaš anti-aging centar za lepotu, skidanje celulita i brzo mršavljenje.

Naš tim predvode dipl. fizioterapeuti Magdalena Korolija i Danijela Milić, koje iza sebe imaju dugi niz godina iskustva u medicini i kozmetici, i garantuju najbolje rezultate i uslugu!

Za rezultate koje postižemo zaslužne su godine edukacije, najkvalitetniji preparati i aparati najnovije generacije!

Mi ćemo Vam pomoći da brzo i zdravo smršate, skinete celulit sa kritičnih regija i popravite svoj izgled i raspoloženje!

Magdalena Korolija

dipl. fizioterapeut

Rodjena je 24.02.1981. godine u Zrenjaninu . Završila je srednju medicinsku školu u Zrenjaninu I nakon završene srednje škole upisuje studije Visoke Zdravsvtvene Škole Strukovnih Studija u Beogradu. Još za vreme studija pokazuje interesovanja za fizikalnu medicinu u oblasti estetike I kozmetologije. Tako je 2002. Godine u Parizu postala prvi licencirani fizioterapeut za metodu LPG endermologija. Bio je to pocetak uvodjenja estetike kao grane fizikalne terapije kod nas. Od tada pa do današnjeg dana stalna edukacija je ono što je sinonim za Magdalenin uspeh .

Magdalena Korolija

Danijela Arbajter

dipl. fizioterapeut

Rođena je 17.041981. godine u Beogradu . Završila je srednju medicinsku školu u Požarevcu I nakon završene srednje škole upisuje studije Visoke Zdravstvene Škole Strukovinh Studija u Beogradu. Nakon završenih studija se zapošljava u prvom estetskom centru na ovim prostorima . Kako je pokazala odličnu ocenu na diplomskom ispitu Danijela, takodje, uspešno savladava tehnike specijalng programa limfne drenaže u primeni kod limfne kongestije, trudnica, lečenjea celulita za sta poseduje odgovarajuće licence . Još na studijama se upoznaje sa Magdalenom Korolijom te one 2008 godine odlučuju da osnuju svoj centar koji je postao stecište svetski priznatih metoda u oblasti estetske kozmetologije, gde svoja znanja mogu da obogate kolege iz struke.

Danijela Arbajter