Maderoterapija-masaža oklagijama

Hit tretman ovog leta!

100% Prirodna

100% Neinvanzivna

100% Nema kontraindikacije

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korišćenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži.

KOME JE MADEROTERAPIJA NAMENJENA?

Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namjenjena je osoba koje su gojazne,disproporcijalno gradjene sa lokalizovanim masnim naslagama,zadrzavaju tečnost u tkivima I imaju celulit od I do IV stepena.

ŠTA POSTIŽEMO MADEROTERAPIJOM?

Ovom metodom stimuliše se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i opušta muskulatura .Stimuliše se cirkulacija I limfna drenaža što dovodi do pojačane detoksikacije I ishrane tkiva što rezultira zaustavljanjem degerativnih promena na vezivnom tkivu. Sve ove blagodati maderoterapije su uslovile proširivanje primene i u estetske svrhe.

REZULTATI KOJE POSTIŽEMO:

Opuštanje tela i uma
Stimulaciju limfnog sistema
Eliminaciju toksina
Ubrzanje metabolizma
Razbijanje celulita
Sagorevanje masti
Podizanje tonusa I zatezanje kože
Smanjenje obima

Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se neravnine na koži i omogućava se ravnanje i zatezanje kože. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilagođavaju različitim delovima tela.

PREDNOSTI MADEROTERAPIJE

POTPUNO PRIRODNA METODA
NEMA ALERGIJSKE REAKCIJE
NEMA NEŽELJENIH DEJSTVA
IDEALNA ZA MASAZU TRUDNICA (DO 6. MESECA)
MOGU SE TRETIRATI SVE REGIJE TELA
BRZO OBLIKUJE STRUK
ELIMINIŠE CELULIT I ZATEŽE KOŽU